Κίνα

20161012_111610

 

Τη WALLEM GROUP  επέλεξε ως στρατηγικό εταίρο στην Κίνα η FRONT LINE Forwarding & Agency Ltd,  μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Η συνεργασία επισημοποιήθηκε τον Οκτώβριο 2016 και αφορά στην αποκλειστική αντιπροσώπευση της FRONT LINE Forwarding & Agency Ltd στην Κίνα από τη WALLEM GROUP, παρέχοντας για λογαριασμό της υπηρεσίες Logistics, Forwarding και Agency κορυφαίας ποιότητας.

Παράλληλα οι δύο εταιρείες δεσμεύτηκαν να προχωρήσουν σε αντίστοιχη δραστηριοποίηση και στην Ελλάδα, όπου η FRONT LINE Forwarding & Agency Ltd αντιπροσωπεύει  πλέον τη WALLEM GROUP.

Σημειωτέων πως η διοίκηση της FRONT LINE Forwarding & Agency έχει επανειλημμένως τονίσει πως η βελτιστοποίηση και η ταυτόχρονη επέκταση του δικτύου της εταιρείας στην αγορά της Ασίας αποτελεί κορυφαίο στόχο.  Όπως διευκρίνισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κακεπάκης Μανώλης, η συνεργασία αυτή θα αυξήσει το ήδη μεγάλο φάσμα των δραστηριοτήτων της FRONT LINE Forwarding & Agency στην ευρύτερη περιφέρεια της Κίνας, ενώ παράλληλα θα προσδώσει δυναμική και ποιοτική βελτίωση δράσεων.