Υπηρεσίες διαμεταφοράς


FIATA  – CLECAT  / 28.10.2004.

“ Υπηρεσίες Διαμεταφοράς και Logistics είναι οι υπηρεσίες που σχετίζονται με την μεταφορά (που πραγματοποιείται με ένα ή με συνδυασμό μεταφορικών μέσων), συγκέντρωση, αποθήκευση, διαχείριση, συσκευασία ή διανομή των αγαθών, καθώς επίσης οι συμπληρωματικές και συμβουλευτικές προς αυτές υπηρεσίες που συμπεριλαμβάνουν χωρίς ωστόσο να περιορίζονται σε τελωνειακά και δημοσιονομικά θέματα, τη δήλωση των αγαθών για επίσημους σκοπούς, την παροχή ασφάλισης για τα αγαθά, την είσπραξη ή την καταβολή πληρωμής και την περισυλλογή ή παροχή εγγράφων που σχετίζονται με τα αγαθά.”


Η FRONT LINE Forwarding & Agency LTD δραστηριοποιείται από το 1998 στον τομέα της διαμεταφοράς και του logistic. Αξιοποιώντας το παγκόσμιο δύκτιό μας μπορούμε να εγγυηθούμε την σωστή παράδοση των εμπορευμάτων σας, στον απαιτούμενο χρόνο, με το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.


Όροι συναλλαγής και διεθνείς συμβάσεις

Αεροπορικές Μεταφορές

Η εταιρεία μας κατέχει πιστοποίηση ΙΑΤΑ

(Agent’s IATA Code: 27 4 7116/1852)

Το πιστοποιημένο και πλήρως εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας είναι σε θέση να διεκπεραιώσει αεροπορικές μεταφορές από και προς όλον τον κόσμο, General Cargo ή Dangerous Goods.

Έχοντας πλήρη και άριστη γνώση των ιδιαιτεροτήτων στη διαχείριση ανταλλακτικών πλοίων και αντιλαμβανόμενοι απολύτως τις ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης ναυτιλιακής βιομηχανίας, διαχειριζόμαστε φορτία ναυτιλιακών εταιρειών υπεύθυνα και αποτελεσματικά διακινώντας τα από και προς όλα τα αεροδρόμια.

Θαλάσσιες Μεταφορές

Οι θαλάσσιες μεταφορές κυριαρχούν στη µεταφορά µεγάλης µάζας φορτίων, χύδην ή σε εµπορευµατοκιβώτια, αποτελώντας την πιο αποτελεσµατική, συµφέρουσα και ασφαλή λύση.

Στην εταιρεία μας, συνεργαζόμενοι με όλες τις αξιόπιστες ναυτιλιακές γραμμές, προτείνουμε οικονομικές λύσεις, με τακτικές φορτώσεις από και προς τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης αλλά και τρίτων χωρών.

FCL ή LCL, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές ναύλων και επί μερους εξόδων, εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε σχέση με το service που έχει επιλεγεί.

Συσκευασίες/ Ανασυσκευασίες

Έμπειροι τεχνίτες εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εμπορευμάτων σας από τα πιθανά ατυχήματα κατά την διαδικασία μεταφοράς τους.

Εντός των εγκαταστάσεών μας, χρησιμοποιώντας τα δικά μας μέσα,  υπάρχει δυνατότητα συσκευασίας ή ανασυσκευασίας σε “General cargo” ή “Dangerous Goods”. Επίσης, η ενοποίηση και η παλετοποίηση σε απλή ή “fumigated” συσκευασία, μπορεί να παρασχεθεί εύκολα και οικονομικά για τους προορισμούς που αυτό είναι απαιτητό.

Εγχώριες Εσωτερικές Μεταφορές

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε υπεύθυνα τις μεταφορές των εμπορευμάτων σας από και προς οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος, οδικά με απλά φορτηγά ή ειδικά εξοπλισμένα αυτοκίνητα, αεροπορικά, ναυτιλιακά ή με συνδυασμένη μεταφορά.

Διεθνείς Οδικές Μεταφορές

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, ο σύγχρονος στόλος αξιόπιστων συνεργαζόμενων αυτοκινήτων, σε συνδυασμό με τους επιλεγμένους ανταποκριτές μας μπορεί να καλύψει απόλυτα, ταχύτατα και με συνέπεια την επιχείρησή σας.

Ειδικά για τις μεταφορές ανταλλακτικών πλοίων, η FRONT LINE Forwarding & Agency LTD μπορεί να εγγυηθεί “Delivery on board” στα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Ελληνικών λιμένων.